mindenki senkije Creative Commons License 2023.10.04 0 1 83350

Összességében az SW sorozat toplistám:

1. Andor, van baj ezzel is. Lassú, sokszor unalmas, túl komoly, túl komor. De nem okoz kárt és tiszteletben tartja az SW alapjait. És a 2. évadtól különösen sokat várok és amíg nem láttam, addig van "remény" is :) 

2. Ahsoka, rettenetes... De az alapötlet nekem ígéretes volt, merész sorozat, határok feszegetése. Sajnos menet közben kifogy a szufla, meg az eleinte érdekesnek tűnő felvetések (másik galaxis, odautazás, Thrawn, nagy sztori) mégsem érdekesek, vagy gagyik és az utolsó 3 epizód sajnos már hajtépős, de még így is talán jobban érdekelt ez a sorozat, mint szinte bármelyik másik. Ja, és nincs benne gyerekeskedés, felesleges cukiskodás. Ha a logikai recsegéseket nem számítjuk, az ember azt is hihetné, hogy ezt nem óvodásokra optimalizálták.

3. Mandalorian, 1-2 epizódot leszámítva sosem szerettem. Buta sztori, amiből egyszercsak elkezd lenni valami, de az is kevés. A hangvétel bántóan gyermekded, a cukiskodásától a falra mászok, parasztvakítás kategória.

4. Book of Boba Fett, merő hulladék. Egyetlen szerencsénk, hogy viszonylag könnyedén félre lehet dobni.

5. Kenobi. Gyalázat. Kifejezetten kártékony szar.

Erős kis mezőny, na! :D