Hiryu27 Creative Commons License 2023.10.04 0 0 83342

másik komment: 

Mint valaki, aki nem nézte a Star Wars rajzfilmeket, úgy gondoltam, hogy ez a műsor rendben van. Nem hiszem, hogy jó munkát végeztek a karakterek bemutatásával azoknak, akiknek nincs öt évadnyi háttértörténete. A fináléban a Doktor-Droid végül elmagyarázza, hogyan omlott szét Ashoka és Sabine kapcsolata, amit jó lett volna az 1. részben. Addig nem tudtam, hogy Sabine-nak családja van a Mandalore-on.

Azt is gondolom, hogy az évad egészének nem volt jó üteme vagy jó vége. Nem kapunk információt Baylan küldetéséről ezen az új bolygón, a végén lévő szobroknak nincs jelentősége számomra. Baylan tanítványa nulla jellemvonást kap, szóval nem érdekel, hogy most mi lesz vele.

Tudom, hogy a cliffhangerek a televízió részei, de ez nem tűnt a televízió teljes évadának. A csúcspont egy boszorkánynő legyőzése volt, akit még soha nem láttunk verekedni, így fogalmunk sincs, mennyire fenyegető, azon kívül, hogy van egy kísérteties kardja. Egy kard, amelyet még soha nem láttunk működés közben, szóval ismét, mennyire kell félnünk hőseinktől?

Megint tudom, hogy be kell állítani a következő szezont. De számomra Ahsoka ugyanattól szenved, amivel az MCU küzd. Túl sok háttértörténetet kell ismernie ahhoz, hogy tiszta képet kapjon, és a filmek/műsorok többsége csak a jövőbeli projektekhez készült.

Illetve, miért a VILÁGBAN száll le Ezra a hajóról a végén még mindig rohamosztagos sisakban? Rengeteg ideje volt átöltözni. Biztosan megérti, hogy ha olyan emberek előtt hordja, akik valószínűleg nem ismerik, akkor valószínűleg megöli (szerencséje volt, hogy egy hajóba botlott, rajta Hérával).

Örülök, hogy a rajzfilmek rajongói láthatják ezeket a karaktereket IRL-ben, de számomra ez csalódást keltő évad volt a tévében. És tudjuk, hogy lehetséges jó Star Wars TV, mert Andor volt a legjobb dolog a tévében 2022-ben.

2V