Tibike75
2023.10.02
|
|
0 0
119463
|
Tisztelt Szakértők!
Ismét tanácsot kérek. Egy "kisebb" lemezrohadás miatt kasztnishoz kellet vinnem a Brava-t (1.2 SX). Minden jól is alakult volna, de persze az egyik baj hozza a másikat. Amikor elhoztam a kocsit, még minden jól működött rajta. Mielőtt visszaépítettem volna a belső szőnyeget stb. áttakarítottam vizes szivaccsal a belsejét, ami nyilván azzal is járt, hogy kissé kellett mozgatnom a vezetékeket is. Nem tudom, van-e jelentősége, de a hátsó csomagtérben való mozgatásakor észrevettem, hogy elaludt az annak oldalán lévő kis izzó (igazság szerint egy kicsit hozzá is koccintottam az oldalsó lemezhez). Amikor elindultam a kocsival, akkor derült ki, hogy az óracsoporton lévő vízhőfok-, sebesség-, fordulatszámmérő semmit sem mutat, sőt a digitális részen sincs semmilyen jelzés. Továbbá nem működik egyik felső lámpám sem az utastérben. Nagyjából talán ennyi a mínusz, de érdekes, hogy pl. az óracsoport alsó részén a kijelzők (töltöttségjelző, "aladdin" lámpácska stb. jók). Még bízom az "öngyógyításban" és persze szerelőhöz is fordulok, ha kell, de már nagyon kellen használnom a kocsit, csak így ugyebár nem merem bele visszapakolni a cuccokat. Köszönöm előre is, ha van valakinek valamilyen jó meglátása, mit nézzek esetleg meg. A vezetékeken külsőre nem látok semmi különöset azon kívül, hogy eléggé öregecskék. |
|