Tudod elmondanám, hogy időnként nem árt egy kis szeszes ital..., semmi betegsége nem lesz az embernek tőle, csak azoknak akik eleve nem bírják...
az sem mindegy milyen minőségű gyümölcsből készítik...
az élelmiszerek sokkal pusztítóbbak, a gyógyszerek és a pancsolt üdítőkről ne is beszéljünk, a permetezésekről és más adalékokról..., az ételkészítéssel kapcsolatban nem árt egy frissítő ismeret!
Akroilamid, mond ez valamit?
https://szimpatika.hu/cikkek/5072/rakkelto_elelmiszeradalekok
https://divany.hu/offline/rak-kelto/
https://www.egeszsegkalauz.hu/betegsegek/daganatos-betegsegek/fontos-a-leggyakoribb-rakkelto-anyagok-listaja/y22ydvm
pl. itt vannak a cukorhelyettesítők, az egyik szívinfarktust okoz, agyvérzést, a másik rákkeltő a cukor helyett, nem érdekes és akkor jönnek a nagy ivászati tényezővel és a dohányzással, holott lehetne egészségesebb dohányt is gyártani, de nem mert az nem kifizetődő, kis befektetés nagyon nagy haszon más emberek életébe kerül...
Tehát van itt mit átvenni, ezek máégcsak a jéghegy csúcsa sem...