jó jó, értelek, Batemant is, meg a többieket is, csak hát valahol én is rajongó vagyok, belőlem is kivált érzelmeket a dolog.
bocs, ha nem emlékszem mindenre, az a helyzet, hogy öregszem :)))
néha visszaolvasok kezdeti 2000-es évekbeli hsz-emet, hogy jé ezt én írtam? :D
amúgy a Boba Fett-et én se szerettem, Mandóból is mindig valahogy csak az utolsó 2-3 epizód fogott meg valamennyire.
lehet, hogy tényleg az van, hogy gyerekként tökre élveznénk ezeket, és Filoni tényleg főleg a gyerekeknek-fiataloknak írja, és csak néha gondol a régi rajongókra. ezzel nem tudunk mit tenni. talán az RO azért tetszik többünknek, mert ott valahogy sikerült a régi rajongóknak jobban megfelelni, és mi is már a komolyabb hangvételre vagyunk vevők, mint a debil űrbálnákra.
és igen, ha az elmúlt évek termését nézzük, Mandótól az Andoron át az Ahsokáig, van némi fejlődés, de valahol a jó dolgokat össze lehetett volna gyúrni egyetlen soriba, amiben pont kellő mértékben van az űrfantasy és a drámai, komolyabb vonulat. erre sajnos nincs igény és akarat a Disney-nél. a mennyiségre mentek rá inkább, mint a minőségre. sokat méltatlankodtam, hogy miért ilyen rövidek az epizódok, hát azért, mert nem is nagyon tudnának Filoniék mivel kitölteni egy hosszabb epizódot...
egy rész van vissza, utána gondolom megint jó sokáig semmi sem lesz SW fronton... Andor 2. évad nem tudom, mikor lesz, lesz-e egyáltalán.
majd játszok addig a Starfield-el, már-már SW feelingje van :)