Számomra meg az a fura, hogy minden évben eljutunk ide. Hogy te ezen értetlenkedsz. És minden évben meg is válaszoljuk. Most akkor érdekel a válasz, vagy el sem olvasod és jövőre is meg fogod kérdezni?
Azért nézem, mert 20+ éve irogatok ide, olvasok itt. És nem akarok kiesni a pörgésből, nem akarok lemaradni. Lehet szeretni/nem szeretni, de az új időkben mindig az aktuális sorozat az SW jelene, aktualitása. Olyan vagyok, mint az a futball szurkoló, aki akkor is kijár a meccsre szurkolni, ha nem a bajnoki címért, hanem a kiesés ellen küzd a csapata.
Szar, meg minden, de az uborkaszünetnél még ez is jobb :) Legalább VAN téma :D
Egyébként pedig van élvezeti értéke annak is, amikor meglátod, felfedezed egy sztori hiányosságait és arra rávilágítasz. Én például kifejezetten szeretek kritikát olvasni. Én például az elvtelen ömlengést viselem nehezebben, és az időnként ehhez párosuló vakságot, meg amikor azt érzem, hogy valaki képes saját magának is hazudni.
Ráadásul én az Ahsokát kb idáig jobban is élveztem, mint a korábbi sorozatokat és ezt írtam is több alkalommal is. Aztán mára bizony kiüresedett ez is, de összességében talán még mindig jobban tetszik, mint a Mando/BB/Kenobi hármas.
Egyébként a későbbiekben is tervezem majd nézni a sorozatokat, recsegnek-ropognak, de ha már ennyi időt beleöltem... :D Meg hát mostmár kíváncsi vagyok, hogy hová akarnak majd ezzel kilyukadni. Nem fog tetszeni, de látni akarom a "teljes képet" illetve nem tagadom, hogy X db béna epizódra mindig jut 1-1 jól sikerült is, szóval "megéri" :D
Na, de szóval tényleg nem akarom azt, hogy innentől kiszállok és x év elteltével totál ne legyek képben a sztori haladtával és fogalmam se legyen az SW diskurzusokról