"Mit lehet kiszámítani, megtervezni (pláne így képletek, levezetések nélkül) amit a jelenleg forgalomba levő fizikával nem lehet? Mennyivel pontosabb, használhatóbb, mit tesz hozzá a jelenlegi ismereteinkhez?"
Pontosan le tudom írni, de itt nem érdemes részletezni. Talán nem haragszol meg, ha a saját szavaiddal válaszolok: "láthatóan egy kukkot sem értenél belőle."
"Az általad ócsárolt fizikával nagyon pontosan kiszámított és kísérletileg nagyon sokszor ellenőrzött eredményeket kapunk."
Hát persze. Milyen eredményeket kaptunk a "modern" fizikától? Feketelyukakat, eseményhorizontot, szingularitást, időgépet, lassabban öregedő űrhajósokat, tucatnyi értelmetlen paradoxont. Ezek egy modern mese elemei, te pedig gondolkodás nélkül elhiszed.
"Most elmész és engem is feljelentgetsz?"
Milyen érdekes, azt nem teszed szóvá, hogy a barátaid keményen és folyamatosan azon dolgoznak, hogy engem mindenhonnan kitiltassanak. Ezen nem akadsz fenn, ugye? Talán még örülsz is nem ki.
Ezért nem strapálom magam, hogy részletes választ adjak neked, és a hozzád hasonlóknak.
Majd elolvashatod a hamarosan megjelenő könyveimben. Sok meglepetésben lesz részed.