Sziasztok!
Van valakinek a topicban F90 M5-ből olyan amivel már bőven 100.000 km feletti futásnál jár????
Érdekelne, hogy jelentkezett e bármilyen hiba az autón.
Én az enyémmel 45.000-nél járok. Most két éves. Én vagyok az első gazdája. Már ez a sokadik M-es Bmw-m. Eddigi autóimmal sose volt műszaki probléma, de 2-3 évente lecseréltem őket és egyikben sem volt több 75.000 km-nél amikor eladtam őket.
A mostanival is ezt terveztem, de sajnos bealudtam és júniusban amikor észbe kaptam és rendelni szerettem volna egy újat már nem volt szabad gyártási hely a kifutó F90-es szériából. A jövőre megjelenő új M5 már bőven két tonna feletti hibrid förmedvény lesz. Biztos gyorsan lehet majd vele egyenesen menni, de nem hiszem, hogy közel 2,5 tonnás tömeggel sikerül majd a mérnököknek a fizika törvényeit felülírni és kanyarban is könnyeden viselkedő autót gyártani. Ezért az új M5-re nem vágyok. Más alternatíva ami egyszerre sportautó is és jó a hétköznapokban is pedig nincs.
Így nagy valószűséggel tovább meg fogom tartani a mostani kocsimat. Ezért érdekelne, hogy van e ilyennel valakinek nagy futásteljesítmény melletti tapasztalata. A kocsihoz 4 év 200.000 km-es Repair Inclusive gari lett vásárolva. Olajat 8000 km-enként mindíg lecseréltem róla. A bejáratást gondosan előírásoknak megfelelően megcsináltam.
Minden infóért hálás lennék. Előre is köszönöm!