azanic Creative Commons License 2000.04.25 0 0 101
Az összes közül leginkább Kerstin idegesített, az álkomoly, álőszinte monológba fordított beszélgetéseivel. Szenvedtem, amikor Alexxel lelkizett, amikor a hálószobában magyarázott aktuális barátnőjének.(bár egész yól dolgozott a takaró alatt, Alex fölött...) Az Andreát is letámadta valami hisztivel a minap. Nagyon nem tetszett az együtt megyünk hülyeségük, én úgy értelmeztem, hogy ez egy taktikai húzás, egyszerűen arra akarják rávenni a fanjeiket, hogy az Andrea ellen szavazzanak.
De aztán amikor tényleg menniük kellett ambivalens érzéseim támadtak, akármekkora hisztis p**** is a Manuela... Képzeljétek el azt az érzést, amikor több ezer ember ordítja nektek, hogy feszítsd meg! Nem kívánom senkinek, és ha a Kerstin azért ment vele, hogy ne egyedül kelljen végigmennie a tömegen, és lesznek még ilyen tömegek... ( Mülleimer des Landes, asszem igy hivta magat) Akkor az nagyon rendes húzás volt tőle. (duplán is mert, mert legalább nem kell tovább hallgatni :)) ) Nem tudom hallottátok e, hogy a CDU közleményt adott ki a BB megszüntetését követelve, azt hiszem bíróságra is indulnak vele... - és pont a Manu botrány kapcsán, azt hiszem kiakadt a kislány egy kicsit a kijövetel után is.
A Sabrina nem annyira gáz, mint azt az első pillanatokban gondoni lehetett (pl. a lányok kérdezik a 2 perccel beköltözése után: másnak látszunk a tvn keresztül? erre a szajha az Andreának: hát pl. rólad azt hittem, hogy fehér vagy... Ekkor már túl is volt az első kérdésen, hogy beszélt e már a Zladdival, amit el is intézett azzal, hogy mit Auslandern spreche ich nicht ), nem véletlenül rakta be az Endemol.
Ja és ha valaki látta meg értette, hogy amikor pénteken vagy szombaton odament az Alex a tojásfőző Jürgenhez, és magyarázott neki valamit nagy komolyan, akkor az írja le, hogy mi volt. Utána a Jürgen meg az andrea is hosszan tanakodott, hogy ez meg mit akart.