Calamayca 2.0
2023.09.12
|
|
0 0
17463
|
hehhe ... lett kutyabőröm ... kölyökkutyabőr ... fejem, mint egy masztiffé ... csüng, lóg, lebeg, gyűrt, mint a susogós ... :DD
és nem értem a mechanizmust ... hogy amikor kezdettől fogva (ugye asszem a magánnyugdíj pénztárakkal kezdték) belehazudtak a képünkbe, hogyan hihettem el egyáltalán, hogy "nna akkor majd MOST! igazat beszélnek" ??? hát hogy lehettem ekkora ökör?? miközben láttam, és kezdetektől fogva követtem, h a globálkapitalizmus uígy műxik, nem, nem a hihetetlen magazin szerint, hanem neves egyetemi tanárok szerint ... miért gondoltam, hha globálisan is ezt mondják, h ezt kell tenni, az akkor hitelesíti ennek a tetű országnak a vezetői intézkedéseit ...
jahogy magam is hiteltelen vok, mert nincs lepapírozva, pecsételve, döntéshozva, terápiázva, megállapítva, fellebbezve, sorbaülve, időpontozva, regisztrálva, bejelntve, megcáfolva, bebizonyítva MÁSOK által, akik ebben SZAKÉRTŐK ... hiszen nekem, mint szereplője ennek az egész ügynek, csak birtokviszonyom van ezzel a testtel, de azon kívül meg mégis mi közöm lenne hozzá? |
|