különböző béla Creative Commons License 2000.04.24 0 0 373
Sally! Itt a nagy nyilvánosság előtt nem akarom világba kürtölni az összes titkodat, mer rögtön lecsuknának 15 évre, de elég legyen annyi, hogy Sally csak az intézeti álneved, valójában Krisztofóró vagy, én akkó még Kevin Béla néven futottam utánad, innen későbbi vonzódásod Spacey-hez, és én vótam a sebhelyes fiú is a 86-os buszon, de asztán hirtelen eltüntél, a galád Isabell nővér meg átvert és elirányított Kamcsatkába, mer asszonta odamenté, hetekig bolyongtam hóban-fagyban, mikó végre megtaláltalak már nem ismertelek föl, mer úgy megváltoztál, állandójan csak aszt hajtogattad, hogy brumm-brumm, és az se teccet, hogy olyan szőrös lett a füled és már akko is tejjesen ráálltál a málnára, egy ideig még a szex csak-csak összekötött bennünket, de zúzmara telepedett a szívemre meg a pöcsömre, úgyhogy otthagytalak, mert melegebb éghajlatra és szívre vágytam, végül lőn, rátaláltam latinhonban paulinámra. Te persze megharagudtál, de látod, hogy csak félreértés az egész, hisz most látom tik olyanok vagytok paulinával, mint két tojjás, csak paulina most rántotta, mer odakozmált a napon, te meg kemény tojjás, azé olyan kemény a szíved.
Előzmény: SunshineSally (367)