Bookshie! Bár az általad rögzített paraméterek (szép deli herceg, stb.) szinte egy az egybe rámillenek, a tegnapi lovagod sajna mégsenem én voltam, hisz akkó már rég egymás karjai közt gabalyodnánk, szegény nyaúnyau pedig kaparhatná a küszöböt egész nap, ki figyel oda? Bookshie, láccik, hogy nem vagy teknikás versenyző, 320-ér má nekem is qrva keserű lenne a sör (fogaggyunk még meleg is volt), szeszcsempészetről még nem hallottá?
Ha élvezetekre vágysz, elmondom hogy kell, tennap végigcsináltam. Szóval veszel kezdetnek Salföldön egy nem nulla alkoholszintet, nekilendülsz Kisörspuszta irányába, végig az erdőn a vasorrú banya háza mellett, haranglábat diszkréten mekkongatod (Kisörs rulez), lombok közt a napfény, a bányató forró homokjában sétálsz meztelláb (valódi pedifília!), belefekszel a tóparton, s mikó már parázslik a bőröd, egyenesen bele a kibaszott qrva hideg vízbe, keresztül a tavon, na az asztán a jeges sikoly a gerinceden, középen lebux, brain death, overkill, mindegy, túléled, ELEMI ÉLMÉNYEK, alapvető élvezetek, mit segíthet ezen már a kultúra minden kifinomultsága? Asztán kifelé, megint a napfény simogat, lágy szellő, na jó, előkerül azé egy könyv is, közben a hideg sör kesernyés íze lecsusszan a garatfalon, és ami leginkább beszarás, eszembe juttok ti, azaz nem is ti, hanem valami amit belőletek gyúrtam magamnak magamban, jajaj, mostmá hogyan fogok megszabadulni ettől az izétől itt a fejemben meg a szívemben, mielőtt végképp örökre hiányozni kezd ami nem is létezik.
Ma különben azé vagyok ilyen gyagyás, mer egész nap a hálón lógtam egy kölcsönpassworddel, bebarangoltam az egész index-et, annyi téma és annyi végeláthatatlan hozzászólás taglózott le hirtelen, hogy tejjesen padlót fogtam, mint a könyvtárban szoktam, mikó az ember széjjelnéz és látja, hogy mennyi mindennek nem fog a végére jutni a büdös életben, de még csak bele sem szagolni, és ettől hirtelen olyan depi lesz, hogy leroskad egy székre és megfogadja, hogy soha de soha többé nem vesz a kezébe egyetlen árva könyvet sem, na valahogy így erőt vett rajtam most a csüggedés, még rajongani is elfelejtettem.
De különben meg le vagyok szarva, hajrá Bookshie, hajrá pmb!
Most má csak aszt nem tudom, megnyomjam-e az OK gombot?
Aszt meg kikérem magamnak, nem is ittam!
Béla a méla