Kedves hús-vér és virtuális nyelvelők! (Az előbbit tapasztalataim alapján írom.)
Hosszú országlásomról nemrég érkeztem haza, s már itt csüngök a neten.
491./15-ben is leírt alapján megtekintettem rögtön az irdjol.freemail.hu postaládát. Egyik szemem sírt, amikor megpillantottam, hogy phls-nek írt levelemre az Elender levéldémona azt felelte, hogy ciki volt a levélküldésemmel; a másik szemem nevetett, amikor láttam, hogy phls megküldte a személyesen is jóváhagyott ejnyebejnye-szöveget.
Mivel nincs harmadik szemem, ezért közönyösen kukáztam ki azt a levelet, amely az összes freemailesek virtuális találkahelyére hív. Mit szóltok, beköszönjünk a freemailesek közé, mint (egyelőre) freemailes levelezésű egyesület, hogy VAGYUNK? (A démon és a freemailesek levele a kukában olvasható, terveim szerint ide teszem a kis jelentőségű cuccokat. Készítsek mappákat levélszortírozásra? Az én véleményem, hogy elég lenne majd akkor, ha áttekinthetetlenül sokféle levél érkezik már a címre...)
A levélláda-kezelés kódexén már töröm a fejem. phls kérésére bazi érthető lesz, bár bevallom, szeretek mellékmondatok és közbevetések szűk sikátoraiban csavarogni...
az élő vurugya