Na itt vagyok, persze húsvét hétfőn is én vagyok az egyetlen, a Nemzet Napszámosa, aki húzza az igát a rekkenő kánikulában, mert a honi széklábfaragás mai válságos helyzetében nem lehet leállás holmi csökevényes népi hagyományok miatt és hát valakinek meg kell termelnie véres verejtékével a nemzet betévőjét, hogy pmb, Sally és a többiek gondtalanul élvezhessék léha diákéletük minden gyönyörét. Nembaj, most legalább időm mint a pelyva, így bosszúból hozzászólásaim özönével járulok hozzá a tavaszi lefáradásotok drámai elmélyüléséhez.
Azé köszönöm a névnapi megemlékezéseket, jó hogy szóltatok, nekem is tisztára kiment a fejemből, pedig igen kerek évfordulót ünneplek, ez az első! :))) Rosszul esett ugyan, hogy Sally nem csatlakozott az ünneplő tömeghez, de gondolom nem ért rá, mer éppen most készíti obligát névnapi málnatortáját...
Lírai betét (elvégre kultúrrovat, vagy mifene!):
Kamcsatkába márpedig utazgatni jó, mert oly messze van, hogy -míg a világ világ - ember nem ér el oda, és ott vár paulina hercegnő, kit nem érinthet reszkető kezem soha.