Szia!
Én egy sorral feljebb vagyok, pont az ellenkező oldal végén. :)
Nem tudok e-mailt írni neked, mert nem a címedet látom, hanem egy „küld” nevű linket, amelyre ha rákattintok, akkor valami egzotikus levelezőrendszerbe kerülök, amely nekem nincs beállítva. (Nem vagyok egy pc-guru.) Próbálkoztam tenni valamit, hogy írni tudjak, de az a válasz jelent meg, hogy a kérésemet a rendszer nem tudja feldolgozni.
Ha gondolod, írj nekem a peterdonovan1975KUKACyahoo.com címre.
Amíg aktív voltam a Facebookon, ismerősöm volt J. Beatrix (Németországban él a családjával, de hazajár), B. Judit és T. Ildikó. Magda nővérem másokkal (B. István, G. Péter, T. Gyuszi, K. Erzsébet, H. Péter) is kapcsolatban volt/van, de én az évek során többször is eltünedeztem a Facebookról, és az utolsó körben már annyira formális volt az ottlétem, hogy akikkel korábban nem nagyon volt érdemi kontaktom, azokat már nem jelöltem meg újra.
A kilencvenes évek végén is volt osztálytalálkozó, azon én is ott voltam, de már alig emlékszem rá, a helyre például egyáltalán nem. Magdi biztosan tudja, ő sokkal jobban képben van ezekben a dolgokban. Pár éve is volt egy osztálytalálkozó, amelyre már se ő, se én nem tudtam elmenni. Neki valamilyen családi esemény jött közbe (nem emlékszem, hogy a lányával vagy a fiával, akik egyébként szintén Medvések voltak). Én megmaradtam szinglinek: no woman, no cry. :)