Bocs nem azért volt kis kép. Mert az IAAF minden versenyszámán van kamera, És ők ezért most nem tudom kellett e külön fizetni, mert itthon volt, szerintem igen, és Halász Bence döntőjénél csak a kalapácsvetést adták, mert az IAAF külön közvetítette a kalpaácsvetést , csak azért külön fizetni kell. Az Olimpián vébén ha külföldön van biztosan, az Olimpiám is fizetni fog külön az MTVA, hogy csak a kalapécssvetést közvetíthesse. Szeretem én is az atlétikát, de aki igazán szereti, szinte tudja ki fog a döntőbe jutni. Azt Ő is unja. Én is szeretem a teniszt, de legkisebb kategóriájú versenyt még sosem néztem. Kevés a döntő, szerintem 5 vagy 6 napos lesz, lehet már a következő vébén is. Bár arra szerződés van, lehet nem tudnak szabályt módosítani. A snooker nagyon jó péda amit felhoztál. A Snooker haldoklot, és aki a dartsból sportot csinált, még a szarból is pénzt csinál, megvette a snnokert, és azt mondta nagyon hosszúak a meccsek, és ezért a vébé kivételével a döntő kivételével sokkal kevesebb framere játszanak a kisebb versenyeken. Meg sajna a kis versenyeken, nagyon kicsi a pénzdíj Csak 4 framre játszani, amikor egyre erősebb a mezőny, nagy benne a szerencse faktor, Lásd idén volt, hogy először nem angol anyanyelvű nyert hanem egy "belga" Csak belga ember nincs, így nem tudom Flamand, vagy Vallon a világbajnok. A vébé cím jó 500000 font, de nagyon nehéz megélni belőle. Kevesebben élnek meg mint a dartsból. De Barry Hearn nem hülye, és azt mondta, tudja , hogy hosszú a vébé, de azon nem változtat, hogy minél kisebb legyen a szerencse faktor. Így is sokszor döntő frame van. Bocs ezt láttam, ezt biztos félreérteted, Talán éppen a legtehetségesebb játékosunk volt bent Székely Bulcsú szakkomentárként, és a riporter azt mondta, szerinte a vébét is, le kéne rövídíteni, de Bulcsú azt mondta, ezen nem szabad változtatni, Szerintem is igaza van, hogy azt nem szabad megválzoztatni. Meg én is szeretem a teniszben a GS tornékat, de ha nem 4 volna, akkor már a jóból is megárt a sok. 5-ször lenne Wimbledon brrrrrrrrrrrrrrr.