tux Creative Commons License 2023.09.01 0 0 88059

Ma kipróbáltam egy Triumph Trident 660-ast és érdekes élményeim voltak. Nem akartam a GS-hez hasonlítani, mert tudom hogy két külön kategória, de vannak olyan dolgok amik nem tömeg is méret függőek és azokban is sokkal jobb a GS. Például a rezgések. Menet közben is kellemetlenek, pörgetéskor mintha az idom vagy valami zörögne rajta és nincs szép hangja a motornak sem. A nyereg keskeny, kemény, a futómű szintén elég pattogós, a kettő együtt azt eredményezte hogy ahol a GS-el 130-al veszem a kanyart és az ívre figyelek, ott ezzel a motorral 110 körül és nem volt kedvem gyorsabban menni, mert az életemért kapaszkodtam egy rakétán. A motor harmatgyenge nagyon kevés nyomatékkal, nyelezve sem igen történik semmi, amikor igen, az olyan magas fordulaton van, ahova úriember magától nem szívesen pörgeti. A legérdekesebb, hogy ívre tenni is sokkal könnyebb a GS-t és ugye arról nem beszélve, hogy sokkal jobban is tartja a GS az ívet. Hát kb. ennyi, örültem amikor visszaadtam. Ja, a váltója példás, egyetlen dolog, ami nagyon kellene.