fargo Creative Commons License 2000.04.21 0 0 1873
Jóestét,

sorry az eltűnésért, de tavaszi nagytakarítás keretében szétszedtem a gépemet, erre a nejem vérszemet kapott, szóval csütörtök óta csak most sikerült megint bekapcsolni -- az, hogy mit kaptam az ügyfelektôl a 2 napnyi kiesésért, az megint egy másik sztori, de inkább hagyjuk, mert a maradék jókedvem is elszáll.

Doki,
A logókkal még mindig nem jutottam sehova, de vigasztaljon a tudat, hogy nem vagy egyedül: Dave, az Amazonasos srác is küldött egypárat. Szóval még egy kis türelmet kérek, ma este már annyi erôm sincs, hogy kinyissam a Photoshopot.

Ádi:
Üdv a Fórumon, Elnök Úr! (Aki nem tudná, Ádi a Volvoklub Magyarország elnöke :-)
Mi lesz a jövô hét végi talival? Szerintem ha van kedve a bandának, akkor csináljuk meg -- addigra (leteszem a nagyesküt) produkálunk logókat, amiket a helyszínen meg is lehetne szavaztatni. Na?

lore:
Sárkányeregeteni mindig kész vagyok, ha van szél, bármikor mehetünk. Gyorsulásira is vevô vagyok. Mikor lesz, 25-én?

más:
Mikor megyünk vacsizni? Már rettentôen éhes vagyok... Meg törzshelyet is kellene választani.

Jó éjt meg libazöld és tulipiros Húsvétot, tojjon nektek a nyúl jó nagyot ;-) Kedvenc húsvéti színészem: Sónka Neri.