Azért sajnálom Janitól, mert szerintem életében nem nyert WTA főtáblás meccset. Most az, hogy a szülei támogatták, és ezért megérdemli a támogatást azért vicces, mert Nyugaton pont fordítva van. Aki tehetséges ,azt támogatja az Állam, hogy Akadémiára járjanak. De a tehetségteleneket, mint Jani nem. Jani egyet tud Mint Andy Murray káromkodni, de azt nagyon. A legjobb helyezése meg 104., de ezt ITF versenyeken szorgoskodta össze. De ha már 104. volt tavaly, és élete sansza, hogy bejusson a TOP100-ba, el kellet volna 2 gyenge ITF25000 dolláros versenyre Dél-Amerikába, és akkor talán bejut a TOP100-ba. És elmondhatná magáról, hogy TOP100-as játékos volt, és az AO selejtezőjében nem esik ki, mert főtáblás, és az 1. fordulóért jó pénzt kap .4 hét múlva 119 megvédendő pontja van Janinak. Kiesik a TOP 300-ból. Balázs is csak azért ment el, mert felfért a főtáblára. Jani 33. éves, az AO, már a selejtezőre sem fog 90% felférni. ITF 25000 verenyeken fog indulni, mert csak ott főtáblás, és káromkodás közben, mivel nincsenek labdaszedők, csak az elődöntőtől, káromkodhat közben. Az hogy a foci mi ment el , lassan 12 éve Tao támogatásra, abból az egészségügyet, oktatást, tömegsportot rendbe lehetet volna hozni. Azért nincs értelme az Akadémiáknak, mert akik tehetségesek,a fiatal korukban a játékos megfigyelők, elviszik külföldre, Lásd Szoboszlai olyan csapatban játszik, mint Puskás Öcsi bácsi óta senki, és Kerkez Milan is Az angol lelső osztályban kezdőjátékosnak lenni nagy dolog. Fölényesen a világ legerősebb bajnoksága. De Sallai is például. A magyar Akadimiákról senki nem jött ki, Lisztes talán kívétel lehet, de szerinted az Édesapja kapcsolatai révén, nem kapott segítséget a fizikai felkészüléshez? Kétlem. A legjobb példa Véber György viselkedése volt egy U19 meccsen. Annak a korosztálynak nem az a fontos, hogy hányadik lesz a bajnokságban, hanem 1 vagy 2 minőségi játékos kijöjjön a csapatból. Az eredmény másodlagos. Az a baj a magyar Akadémiákon, ugyanúgy mint 30 éve, erőnlétileg egyik edző sem ért hozzá. Ha csak 8-10 milliárdot sikkasztottak volna el. Nézz utána egy évben, mennyi Tao támogatást kap Felcsút. Csak előtte vegyél be sok nyugtatót! A legtöbb Tao pénzt egy Község kapja, egy hely, mert szegény Öcsi bácsi az sem tudta van ilyan helység. Puskás Akadémia. Mi köze Felcsútnak Öcsi bácsihoz? Pingpongra tudod mi megy el a nagy semmire. A KSI edzője, fingja nincs hozzá, már nyugdíjas, de amíg a FIDESZ istenem FIDESZ, ÖKP Öreg Kommunisták Pártja van hatalmon, ha tudod Ki Gazsó L. Ferenc, ő készítet, midig Kásler Miklóssal "interjút" Nerr megírta a kérdéseket a válaszokat meg Káslernek. Tihanybam leült már nem is tudom kivel Dömötör elvtárs, talán Mesterházyval, "vitatkozni" De Viktor megint senkivel nem vitatkozot, mert előre felírt kérdésekre válaszólt, kizárólag FIDESZ-es közönség előtt. Röhej az egész. Matolcsy sajna nem tettem el én hülye, 2010-ben azt mondta, utolérjük GDP-ben Ausztriát. Utolértük őket, mert leköröztek minket. Csak ellenzék sincs. Háborús vészhelyzet? Vicc. Csak azért kell, mert még a látszatra sem adnak, hogy demokrácia van, bemennek éjszaka a Parlamentbe, és 1 óra alatt megszavaznak mindent. Mert ha nem volna háborús vészhelyzet, akkor 10 munkanap után tudnák megszavazni. Hofi is megmondta, már "Rákosi is rájött, hogy mükődik a Parlament ellenzék nélkül". Szegény Géza bácsi ha lenéz az égről. Nézz egy két Hofi youtubot, Ő volt az igazi Nostredamus. Ahogy mondta, ha hülye Szocializmust túléltem, ha Polgári Demokráciában meg elvisznek. 1993- ban mondta. Nem beszélve, mit mond a Fidesz Első kormányzásáról. " Viktor feltalálta a visegrádi egyeket. Ezt honnan tudta, nem értem. https://www.youtube.com/watch?v=CkeVEdyEi-c&t=64s