Szia! Ezt köszönd meg Warrnak. Én megírtam a véleményemet az atlétikai vb-ről. Elkövetten egy súlyos, hibát, hogy a 4. helyezett Krizsán Szilvia, helyett, mert nem követem az atlétikát, Régen igen, mert azt néztem, amit adott a két állami tv, a Rég visszavonukut Ináncsi Ritát írtam be 4. helyezettnek. De elnézést kértem. Ezt jogosan kijavította, normális stílusban warr, és még elnézést kértem, és az atlétikai nézettségével sem voltam tisztában, ebben is warrnak volt igaza. De hogy Fajdek aki 5 vb címet nyert, még én is ismerem,a sportot fejben is játsszák. és Fajdek az Olimpia tétjét nem bírja elviselni, és egyszer kiesett 3 érvénytalen dobással, egyszer meg 3. lett. Szerinte 2 rossz napja volt. Hahaha. Tehát azért lett ez a felesleges balhé, mert warr nem ért a sporthoz, még az atlétikához sem. A lexikális tudása az nagy, csak szegénykém nézi az Olimpián az atlétikát, csak nem érti a versenyeket.Abban igazad ban, hogy US open van, és ott dolgozzak, de azt nem a pénzért játszom, hanem a sikerélményért, meg nincs annyi időm, hogy állandóan teniszt nézek, de teggnap is volt egy szép találatom. Amin sokat lehet nyerni 2 évente a sakk Olimpia, azon jó summát nyerek. itt a tegnapi 2 fogadásom, egyiket buktam, de az 2000 Ft volt, de a másikon szép találatokat értem el. Itt a szelvény.
file:///C:/Users/Nagygep/Desktop/bet365%20-%20Online%20sportfogad%C3%A1s.html
Ezért értek éna sportrhoz, és warrnak meg fogalma nincs mit nézz szegény, de hagyj nézze, mérnem kínaiul nézz filmet? Kb annyira ért a sporthoz. Többet ebben a témában nem írok, se warranak, mert buta unintelligens emberekkel nem foglalkozok, se másnak.