acerola
2023.08.29
|
|
0 2
22117
|
Szőlőszem, szervezkedő. Szerintem hagyjuk abba. Szervezkedőnek vannak nagyon jó meglátásai a csemegeszőlő közösségről. Nem akarok az a tipikus influencer lenni, akikre haragszik, mégha néha pont úgy is viselkedtem. Próbálok kínosan ügyelni arra, hogy ne osszam az észt olyan témákba, amikről épp egy hete hallottam. El is hallgattam, inkább visszatértem oldalt fejleszteni.
Egy platformot csinálok, ahol jó lenne, ha virágozna minden virág, tehát megjelennének más vélemények is, olyanok is amik eltérnek a leghangosabb szószólókétól (például nagyon kíváncsi vagyok Maci_P tapasztalataira). Nem hosszú távú célom a tartalom generálás. Nagyon remélem, hogy a felhasználók átveszik ezt a szerepet és akkor jobban csak a fejlesztéssel tudok foglalkozni. Nem akarok semmit sem árulni (a pólok kivételek, nagyon élveztem azt a pár hetet, amíg ezzel foglakoztam, ha másnak is tetszik vesz belőle, ha nem nem). Tehát nem fogok greenwayt és más klaszter szerkezetbe rendezett csodaszert árulni, nincs semmi üzleti célom az oldallal. Nem hiszem, hogy lehetne ilyen kis közönségre reális üzleti tervet csinálni Magyarországon, ami akár csak visszahozná az eddig befektetett időt. Viszont van ez a réteg, ami most rajong a szőlő fajtákért. Szerintem még nem csengett le ez a dolog. Hátha ez az oldal hasznos lesz számukra. Az új becsatlakozóknak szeretném minél több információval megkönnyíteni a helyzetét. És igen én is látom, hogy a sok fajta ukrajnából egyfajta átverés is, de ez ellen is a minél több információval és tapasztalattal lehet küzdeni, amihez a szoloink hu egy platform lehet. |
Előzmény: szervezkedő (22116)
|
|