Szia! Usain bolt milliárdos lett. Ebben valóban igazad van. De azóta, igazi sztár nincs az atlétikában. Az első atlétikai vb, talán 30 éve volt. Mert addig az atlétikában sem volt pént. Ma a sport szórakoztató ipar. Üzlet. Amit írsz a dartsról az meg olyan butaság, mint én írtam, nem tutam Krizsánt. A darts valóban régen nézhetetlen volt. Eric Bristow az akkori legjobb, meglátot a kocsmában, egy wc tekercs gyártó embert, akit úgy hívnak, hogy Phil. Taylor. Adott 25000 font kölcsönt Taylornak, és napi 12 órát edzettek. És lett egy szuper játékos, kinevethetsz, az egyetes sport egy nagy alakja. Taylor. Csak egyedül volt. Csak nincsenek véletlenek egy nagyon híres promoter Barry Hearn 1992-ben megalapította a profi szövetséget a PDC. És amiben pénz van, azt egyre többen nézik, és egyre többen csinálják. Régen valóban kocsma sport volt, és finoman fogalmazva, kövér alkoholisták játszottak, mert akkor célzó vízet is ittak. Attól kicsit jobban játszol. Ma Wada ellenőrzés van. De egyre többen lettek, és ha ma megnézed a TOP 30-at, ott nincs kövér ember. És Phil Taylor Smith Wright, és hollandiában a legfőbb őrület a darts Michael van Gerwennek olyan szponzori pénze van, hogy egy atléta a közelében nincsen. Fél millió dollár a vb cím, de nekik ez zsebpénz, nekik a vb cím kell. És az a jó benne, mint minden egyéni sportágban fejben játszák. Dirk van Duijvenbode Dave Chisnall simán nyerhetne vb-t, csak fejben nem bírják. És most van már egy fiatal amerikai is, igaz, még nagyon hátul a ranglistán. Ha véletlen 2024-ben a Madison Square Garden jársz, ott volt most megrendezve Amerikában egy bemutató verseny. Teltház előtt. https://en.wikipedia.org/wiki/Madison_Square_Garden Szíved joga szeretni az atlétikát, sok örömöd legyen benne, de olyan mint a darts. Egyszer érdemes kimenni, mert annyit látsz, mint a tévében. És hogy a darts nem egy komoly profi sport, hahaha. Spanyolország 3. lett az idei atlétikai vb éremtáblázatán, hahaha!!!! 4 gyaloglást megnyertek, azt meg ki nézi? Sőt a szabályok egyértelműek, de kit figyelmeztetnek szerintem azt, akit akarnak. Spanyolország atlétikai nagyhatalom az éremtáblázat alapján Bruhaha. Az a vicc, hogy az ezüstérmes 10000 futó ezüstje, egyedül értékesebb, mint a gyaloglás 4 aranyérme. Jobbak a spanyolok, mint Kenya, meg Jamaicaaz éremtáblázat szerint. Statisztika, kis hazugaság nagy hazugság statisztika. Első órán így tanítják a statisztikát. Snookerben meg Sullivan a király, olyan szponzori pénzei vannak, hogy csak na. Csak ő legjobb, de nem igazi sporember, mert olyan dolgokat enged meg magának, ami sok. Én is csak őt nézem, nem tehet róla, mentális betegség, sokat javult a helyzet, de múlt évben is csinált egy sportszerűtlenséget, mert elszállt az agya. És én nem azt mondtam, ha folyamatosan edzenél, nem tudnál bemenni melózni, hanem ha egyet játszanál. A pédát az Atlétikával azért rossz, mert ha Gajdos Tamás egyet futna, akkor nem tudne bemenni dolgozni. Igaz múltkor is elkéset, de megnyerte a 65 éven felüliek futó lövészet kombináció sportágat. Látszik is rajta grt neki 65 évesen így kinézni, de ez genetikai is, ebben szerencséje van. A kenyai Julius Yegois levitték a szülei atlétizálni, csak nem tudták az edzők mit csináljanak vel. Hát nem bejött a gerelyhajítás. Ő genetikailag alkalmatlan futónak, csak azért írtam, hogy Gajdosnak ebből a szempontból szerencséje van. De ha akarod a darts legnagyobbját láni, amikor egy meccsen 2db 9 nyilasat dob, akkor jó szórakozást hozzá. Nem bánod meg azt a 4 percet. nem erőszak a disznótor. https://www.youtube.com/watch?v=wvnP2VwQb6E