"Hát majd máshol megjelentetem, és majd kiderül, hogy szemét-e vagy egy világraszóló új felismerés."
Továbbra is szövegelsz csupán, hogy ha "majd" megjelenteted. Hangember papírkutya vagy b+. Ahelyett, hogy pofázol a "megjelentetésről" már réges-rég feltölthetted volna a töküres blogodra.
De nem töltötted fel.
Azért nem, mert nem írtál te le semmit, csak a szád jár, mint a kacsa segge.
"De egy pillanatra azt gondoltam, hogy képes vagy értelmes javaslatot adni a megjelentetéshez"
Tettem.
A valódi értelmes megjelentetés bármely ELLENŐRZÖTT tudományos médiában megtehető. De ha te ellenőrizetlen helyen akarod a hibás hülyeségedet megosztani, akkor bármely nyilvános vécé falára felírhatod szabadon. Ez ugyan nem számít semmi módon "megjelentetésnek", de ha szellemes, akkor a nép egyszerű fiai felkapják és másolni fogják.
Hogy te is értsed a neked megadatott csekély tálentummal: ha tudományosan akarnád megjelentetni, akkor kizárólag szaklektorált hely jöhet szóba, de ott a hibás szemetet azonnal kiszórják. Ha viszont te hibás szemetet akarsz "megjelentetni", akkor ahhoz egy vécé fala is éppen megfelelő. Vagy egy senki által nem látogatott ostoba blog. Oda azt írsz, amit nem szégyellsz. Mondom: vegyél példát IGe-ről.