ésha eljön az idő, ezeket fogom felhívni, és a fülük hallatára teszem majd ... nagyon sokat gondolkodtam, mivel üssem el az időt, amíg tartani fog, amíg felkészülök az egészre ... gondoltam, derricket nézek, vagy faszomtuggya ... dee... jobb jutott eszembe ... kommunikálni fogom, és majd a dühh, a cinizmusom adja majd az Erőt ... egészen szadisztikus (akár a zisten) ötlet jutott eszembe, h felhívom azokat, akik aszt mongyák: mindég van megoldás!!
háHHá!!
ott fogok neki röhögni, h lökje a tippeket ... :DDDDDDDDD
"Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt! "
majdnem olyan lesz, mint a rasztanéni ... :DDDDDDDDDDD
az a szar ebben a pusztulatban, h vmi kibaszott gyenge vagyok ... de iszonyúan felszabadult ... bánthatatlan ...
jó lenne örülni a 15 Kg/ félévnek ... szépen, fájdalom, és gyengeség nélkül elrohadnék/sorvadnék ...
ma mekkérdeszte tőllem a néni szomszédja, miért van rajtam vizes kendő ... garbóban, és kötött mellényben volt ... mondok nekíjje, azért, mert nincs rajtam bugyi! :DDD
mondom én, kb mindent is tehetek, amit az erőm enged ...
nem tom, a határt megszabni, a gyengeség miatt ... mindég szerettem volna 52 lenni, de a "legkarcsúbb" koromban is csak 54 tuttam lenni ... (és úgy is dagadt voltam!) ... szóval nem tom, h az erő megy ki belőlem, ez baj ... a rosszullétek OK-k, csak nem tom, fájdalom mikor fog jönni ... szívfájdalom van persze ... de .. hát nem tom, nehezen tűrök nagy fájdalmakat ...