acerola
2023.08.25
|
|
0 3
22020
|
Igen, jogos az észrevétel. Bár előzetes infót adtam a rendezvényekről 1 cikkben összegyűjtöttem mindháromról, amit tudni lehet. Nem tudom milyen további részletekre voltál kíváncsi. A Kecskemétin voltam, még nem íram róla vélemény cikket. A Pécsire megyek. Van 2-3 cikkre való anyagom. Veszek fel folyamatosan új szőlőfajtákat, javítgatok az információkon a meglévőkön. És fejlesztem az oldalt. Új funkciókat adok hozzá. Kitalálom hogy mi lenne jó egy szőlős közösségnek. Mindezt önző érdekből teszem, mert szeretem csinálni. A pólókból befolyt összegből pedig nyeremény pólót fogok venni, amivel titeket próbállak majd rávenni, hogy írjátok meg cikkben vagy a szőlők leírása mellé a saját tapasztalataitokat. Remélem nem terhes az a néhány bejegyzés, amivel az oldalt reklámozom. Remélem valamit vissza is tudok adni, amikor összeraktam a legtöbb fajtát átölelő magyarul elérhető szőlő katalógust. Azzal szenvedek még, hogy a Google valamiért leszedegeti az oldalt a találatokból. Ha elmegyek egy kiállításra alig ismeri valaki az oldalt, pedig szerintem jó, akik ismerik, regisztráltak és szőlőket cseréltek a segítségével azok szeretik. Ha még itt sem reklámozom, azok között akik ezzel foglalkoznak, akkor hogyan találnak rá az emberek? Ha már ennyit dolgoztam vele, legalább használja és élvezze valaki. Ennyi időm van, valahogy megpróbálom priorizálni a feladatokat. Nincs belőle hasznom, csak költöttem rá eddig és az időmet teszem bele. Ha más is hasznosnak találja az oldalt, lehet segíteni is. |
Előzmény: szervezkedő (22019)
|
|