gunji jackdaw Creative Commons License 2023.08.24 0 0 82383

3. Volt ilyen többször a TCW-ben és a Rebelsben (rohamdroidokkal) és rabolta el egyszer R2-t és C3PO-t Cad Bane infókinyerés miatt, szóval előfordult ilyen.

4. Az nem Corellia volt? Inkább többször és esetleg hosszabban lehettek ott Elsbeth droidjai, több cuccot szállíthattak el (ahogy az egyik helyi droid is megjegyezte).

5. Ebben igazat adok, én elsőre be is vettem, hogy Sabine itt kiszáll (főként Talos után), egészen addig, míg ki nem léptem a menübe és meg nem jelent a 2. rész indexképe :) De volt hasonló a Mandóban, amikor Boba megmentette Fennec Shandet, érte sem adtam volna egy lyukas fityinget ott.

6. Ha a Mandó 2x05 Jedi-s része után indultunk, akkor nagyjából mostanában fog elmenni Luke a gyerekért (tippre :D)

/1. Csak zárójelben: oké értem, hogy miért nem szabadna, hogy legyenek jedik, de azért elég nagy a galaxis, páran tényleg elbújhattak. Most mennyinél tartunk, aki túlélte a 66-os parancsot? (Az új könyveket nem ismerem) Heten-nyolcan? /

+1: lekku -> szerintem is jobb lenne cgi-vel, kicsit hülyén néz ki, hogy Ahsokának 16 évesen hosszabb volt a lekkuja, mint most tizennemtom' hány évvel később. Amúgy ha jól olvastam, mindkettő fajnál izomból és zsírból áll (régebben valahol még azt is írták, hogy agynyúlvány), emellett kifejezetten alkalmas oo-moxra. :P

Előzmény: mindenki senkije (82360)