Calamayca 2.0 Creative Commons License 2023.08.24 0 0 17439

az órámat 3, vagy négy évvel ezelőtt vettem az aldiban 4 000-ért ... a számlapja miatt vettem meg, mert valamilyen meghatározhatatlan se nem málna, se nem bordó, se nem lila, se nem sötét, se nem világos, és fém ... 

hazavittem, és igyekeztem összerakni a szíjat, mert persze nagy volt, le kellett volna venni belőle 1-2 szemet ... namost nem tudom mi jöhetett rám, de NEM OLVASTAM EL AZ ÚTMUTATÓT hozzá ... ilyen soha nem fordult elő velem, minden újonnan vett használati cikknek ismerem az útmutatóját ... szóval elbasztam valamit rajta ... akkor ott állt a polcon fél évet, mire elvittem óráshoz, aki 10 000 Ft-ért a csuklómra szabta ... később lemerült az elem, és összetört az üveg. vissza az óráshoz, 14K ... szóval most 28 K-s az óra ... nagyon szerettem, és most, h forog a csuklómon, nem tom, hogy viszonyuljak hozzá ... 

tavaly eladtam a kisméretű kabátjaimat ... idén nem tom, hogy fogok mutatni a 46-osban ... ha túlélem ezt a nyarat ... egész nyáron priznicben vagyok, és a szívem úgy dolgozik, h ugrálnak a csecseim ...