paulinamartinez Creative Commons License 2000.04.20 0 0 310
kedveseim, kedveseim!!!

hogy kikkel áldott meg engem a sors...ezt persze teljesen pozitívan gondolom!!! olyan kedvesek vagytok, nem is értem mivel érdemeltem ki ezt...persze értem, mert hát mégiscsak én vagyok paulinamartinez!!!

iceride!!!
kérlek ne harizz, a tegnapi kis incidensért, aminek már megint sally volt az oka...nem bír fennmaradni éjfélnél tovább, s ezzel gátat szab a mi szerelmünk szárnyalásának...
ami a "nyálas brazilt" illeti, annak a becsmérlését kérem mellőzni, ugyanis akit ti itt oly kedvesen lefikáztatok, az az én hivatalos férjem!!!! senor bracho!!!! ugyhogy kérem ezt sürgősen visszaszívni!!!!
persze ez nem mentség sallynek, mikor én azt kértem, kivételesen ne a férjemet, hanem az aktuális szertőmet vegye fel nekem, s nem tette meg....de hát már kellőképp megbosszultam ezt az mp3-ak kiírtásával...:)...:(

béla drága!!!
tényleg te csöngettél? ó de sajnálom, én meg azt hittem, hogy a zajhatás még nem múlt el, s csak hallucinálok....na majd legközelebb jobban figyelek....ugye megbocsátasz a te kis paulinádnak?

na fiúcskák, most egy kicsit beszűntetem magam, megtekintem mi történik barátok közt, de azt hiszem még visszatérek legnaygobb örömötökre...

addig is paulina legyen veletek!!!!
csókok & ölelések

ugye nem is kell mondanom....pmb