rollo_tomasi Creative Commons License 2023.08.17 0 0 14742

Kedves Pálinkás László!

Sajnos még csak nem is Belgiumból jött a latex, hanem Bulgáriából, az EKON névre hallgató (bíztató módon festékek és vegyszerek gyártásában utazó) cégtől, de elsősorban nem is a mesterséges latex alapanyaggal lenne bajom, hiszen azzal előre megbarátkoztam. Az viszont nagyon nem mindegy, hogy egy tanúsítvánnyal rendelkező tömör anyagon, vagy pár liter, kellemesen párolgó ragasztón ül/fekszik az ember, amibe beleszórták a vegyes, különböző színű anyagdarabokat. A hab a tortán, hogy azért rendeltem egy viszonylag nagy, nehezen kezelhető matracot, hogy legalább egyben legyen, és a huzatot levéve kiderült, hogy két darabból van, úgyhogy nyugodtan rendelhettem volna kettőt. Pedig a ragasztó+granulátum kombináció nem igazán szab határokat a méretnek...

Szerencsére ez a matrac egy ritkán használt kanapét váltott ki, úgyhogy nem állok neki kínlódni velük (az már kiderült, hogy még annál is inkorrektebbek, mint amennyire igénytelenek, szóval nem menne könnyen a dolog :)). Annyit megtanultam az esetből, hogy a hálószobában biztos nem ilyen matrac lesz, és mindenkit figyelmeztetek, hogy ne vásároljon Rottex terméket.

Előzmény: Alváskultúra (14741)