Jól van Sally, látom figyelsz, megdícsérlek! Elismerem, kicsinyég kiszíneztem a történetet, még aszt is bevallom, má korábban is előfordult. Én egy ilyen megrögzött hazudozó vagyok. Sőt: ha tudnád azt, amit én! Libertine-nek bezzeg nem róttad fel, hogy nem is igazi gróf! Most is ki tudja hol jár? Bookshie-ról nem is beszélve! Ha Bookshie télleg elhagyott, magam fogok könyörögni a málnatortádért, hálából még meg is mutatom neked a videjó szakszerű kezelésének trükkjeit.
Sally, azé becsülöm benned, hogy egyre növekvő szimpátiádat legyűrve állhatatosan tovább utálsz, igazán megtisztelsz. Pedig ha kicsit kedvesebb lennél, én is tunnék mesélni neked Törökhonról, már én is jártam ott.
Sallykém, nem lehet, hogy téged véletlenségbül, avagy direkt elcseréltek az árvaházban? Hogy két tesó ennyire különbözzék egymástól... Egyébként meg sajna hiábavalóak az erőkifejtéseid, még ha engem el is tennél láb alól, sokak örömére, bagolyszemű Paulinánk rajongói gombamód szaporodnak napról-napra, százszámra fognak kihűlt helyemre állni, az egész világot meg azé már csak nem likvidálhatod.
Különben meg igaza van iceride-nak, te csak ne finnyáskoggy, bezzeg mi szívesen nyomkodnánk Paulinának.
Most pedig -pusztán kibaszásból- egy gigantikus, nyálas-cuppanós puszmákot küldök a homlokod közepibe, te kis méregkeverő.