warr Creative Commons License 2023.08.16 -1 1 21653

Nem találtam a honlapon infót a parkolásról, meg hogy mit hogy lehet bevinni, így először felhívtam az atlétikai szövetséget (állandóan foglalt volt, nem volt egyszerű), persze ők nem tudtak semmit, mert nem ők a szervezők, de adtak egy emailcímet. Írtam oda, és a következő válaszokat kaptam:

A világbajnokság helyszínéül szolgáló Nemzeti Atlétikai Központ megközelítési lehetőségeiről itt olvashat:

worldathletics.org/hu/competitions/world-athletics-championships/budapest23/venues/access-the-national-athletics-centre

A Nemzeti Atlétikai Központ Nézőtéri Szabályzata az alábbiakban olvasható, melyben kérdéseire megtalálja a választ:

assets.aws.worldathletics.org/document/64bfe3776000bc0f01022319.pdf?_gl=1*mzo8ue*_ga*OTQxNDM0ODc5LjE2OTE0MjE1MjE.*_ga_7FE9YV46NW*MTY5MjAzMTg4Ni4yNi4wLjE2OTIwMzE4ODYuMC4wLjA.

Az mondjuk nem tudom mennyire komoly, hogy büfé és főleg mosdó csak kint a picsában, a bejáratnál van, meg parkolóhelyeket sem terveznek, mert hogy menjél tömegközlekedéssel... menjen a faszom 35 fokban.
Amúgy más forrásból azt hallottam, hogy az Obi parkoló meg a benzinkút között lesz parkoló, de még építik (hétvégi infó)... hát pfff. Remek szervezés.

Előzmény: warr (21652)