Jani-wan. Creative Commons License 2023.08.12 0 0 82246

Szerintem félreértetted. Kovács kollégával arról beszéltünk, hogy a dizni trilógiát rehabilitálják a rajongók, azaz hogy szerinte jogtalan megítélése a trilógiának a rajongók szemében meg fog változni, és elfogadják mint az egyetlen hivatalos kánont, majd erre építve haladhat tovább dizni.

Viszont szerintem ez sosem fog megtörténni.
Nincs rehabilitáció, ugyanis nincs olyan tény ami más megvilágításba helyezné, és szerintem elhangzott mindenféle érv már az évek során.
Vége. Megítéltetett.

Én biztosan sosem fogom úgy tekinteni, mint ami Star Wars, és bármilyen újabb tartalom ami bármiféle kapcsolódást próbál akár csak sugallni is, szintén az alternatív "nem Star Wars dizni univerzum" része lesz.
Ha olyan tartalmat gyártanak ami 100 százalékosan független a dizni trilógiától, meg a Rebels és tököm tudja milyen másik rajzfilmjeiktől, amik ellentmondanak a Lucas filmeknek, majd azt elfogadom mint Star Wars.
A Mandó nekem már alternatív univerzum, mert bébi Yoda olyasmiket csinált ami nem lehetséges.
Az új Rey filmet meg jelentgethetik amennyit csak akarják, már most nem Star Wars.
Ez nem rehabilitáció, hanem az új univerzum bővítése.

Előzmény: capacete (82244)