fargo Creative Commons License 2000.04.19 0 0 1858
Üdvöm!

Doki:
VÁHÓ!!!
Igen, megkaptam a logókat, nem, nem tűntem el és nem is gizdázok Veled, de most éppen szívok mint egy 2.3-as turbo motor :-( Holnapra túl leszek rajta, és megígérem, hogy fel is fogom tenni ôket, mind egy szálig, beszámozva, szavazhatósan. Addig is bocsesz, megszakadok...

lore:
VÁHÓ!!!
Szépek a képek.
Milyen szolgálati közleány?

CSÁkány:
VÁHÓ!!!
Ez igen, ez nagyon szép. S még szebb lesz. Ez olyan, mint egy Jag! Érdekel a felújítás, részleteket is írhatsz. Meg fotókat. Sajna nem tudom felajánlani, hogy hostolom a képeket, mert a Datanetes kapacitásomat már többszörösen kimerítettem, olyannyira, hogy e kellett szedegetnem a saját honlapomat. DE! Mi lenne, ha foglalnánk tárhelyet valami ingyen szerveren, a computervine.com most 20 megát ád ingyé. A passwordöt publikussá tennénk, és kreálnánk egy topic-honlapot. Mindenki azt linkelne a nyitóoldalra, amit akar. Na?

más:
VÁHÓ!!! (ja, nem is.)
Ma beugrottam a biztosítós papírokkal az Ivanicshoz, ahol össze is futottam az Ivanics úrral, aki élénken érdeklôdött a Klub iránt, és finoman jelezte, hogy mindenféle ügyfelek majd' lerágják a fülét, hogy mi van a Klubbal. Szóval bele kellene húzni. Kicsit ciki volt.

Más most nincs, húzok elfele, fennforgás van.
Jót ne halljak rólatok!