Anyóca99 Creative Commons License 2023.08.10 0 0 14905

A kapcsolatukra ráéreztél . Valami nem stimmel szerintem sem , de őszintén nem érdekel .... hiszen nekem vér rokonom a bratyó , no meg a korom is ugye . Szóval hülyeség ezen agyalni .

A csaj viszont féltékeny rám , pedig nem is tud arról , hogy esetleg oda költöznék . Nem mulasztotta el , hogy telefonon közölje velem , ők szoktak összebújni . Kérdezem tőle , hogy ezt miért mondja el nekem , hisz nem tartozik rám . Mire ő : hámercsak' beszélgetünk nem ?  Fura .

Bratyót kérdezem , mi a bánatos közöm van nekem ehhez , és miért mondja a csaj ? Mert olyan féltékeny rád , hogy majd megeszi az ideg .... és persze nem is igaz , mert nekem nem kellene , meg egyébként is 77 éves vagyok .... mégis mit gondolsz meddig bírja egy hapsi ?

Egyébként rendes ember a bratyó , ő jár bevásárolni (és természetesen ő finanszíroz mindent) , de mert az 50 év házasságuk alatt anyu volt az irányító az életvitelben , megszokta , viszont a csajtól nem fogadja el . No és dolgozik .... kisbusszal hordja a melósokat váltásra valami gyárba .

Komolyan nemtom' gyerekek . Valami azt súgja , hogy nem lenne rossz , eltámogatnánk egymást még ha betegek lennénk is  (én se lennék egyedül , se a gyerekek terhére) , de azt is érzem , hogy rövid időn belül én lennék a "kisfőnök" . Csak nem bírná el a lelkem , ha a csaj képes lenne valami állatságra .

Előzmény: Törölt nick (14902)