Törölt nick Creative Commons License 2023.08.10 0 0 14900

Meg ezért is sajnálom, hogy olyan nagy a korkülönbség a gyerekeink között és távoli a kapcsolat az öcsémmel. A sógornőm meg a férjem enyhén szólva se spanok, ez se segít a dolgon. :)

Amikor még csak jártak, ott dolgozott a közelben a sógornőm, beugrottunk csomószor dumálni, meg amíg egész kicsi volt az első unokaöcsém, vigyáztam is rá, amíg a sógornőm suliban volt, öcsém meg dolgozott. Aztán valahogy elhidegültek a dolog. Anyám meg a tesója sokkal bensőségesebb kapcsolatban maradtak mindig is, szóval anyámnál az unokatesóim is szerelnek meg én is meg az öcsém is. Meg a mindenfele összeszedett haverjai is. Ha ők ketten már nem lesznek, talán sose fogok többé hallani az unokatesóimról se, pedig szinte együtt nőttünk fel, minden nyarat együtt bandáztunk keresztanyáméknál a kertben vagy nagyanyáméknál a lakásban. Ugyanígy a kecskeméti rokonainkkal is mindig szoros volt a kapcsolat, a nagymamám testvéreinek a leszármazottaival, különösen az idősebb bátyja családjával (ahol az SM-es férj van). Hozzájuk szoktam még menni, ha Mo-ra megyek.

Előzmény: Calamayca 2.0 (14896)