Calamayca 2.0 Creative Commons License 2023.08.10 0 0 14891

az öngyilkossággal fenyegetőző ember, amikor "fenyegetőzik", általában komolyan gondolja. akkor, amikor ilyeneket állít, valóban meg akar halni. nyilván a kivitelezés sokakat elrettent, ezért tűnik "fenyegetőzésnek". nem tudom, hány évet élt a bratyóddal, de sok személyes tapasztalásuk lehet. érzései mindenkinek vannak, azok nem muslicák, amiket odébb lehet pattintani ... tehát ő egy Ember. lehet ígéretet tenni levelezésre, vendégeskedésre, stb ... 

örülök, hogy egyetértesz valamiféle végkielégítéssel, ez nagyon reményteli. 

de én óvakodnék, h a bratyó minden bútorát le akarja cserélni a tiéidre (amik egyrészt tele vannak a te kacatjaiddal, másrészt ketten kellene, h elférjetek benne). és mi lesz, ha nem jön össze a party? 

mindenesetre talán jobb koncepciónak tűnik, mint a harmadik emelet.

ha pedig mindeketten betöltöttétek már az etikus élethosszt ( ;) ), esetleges ellátásotok is egyszerűbb, ha egy ingatlanban laktok. 

szóval sztem jobb ötlet ... 

öngyilkosság nem azért történik, mert egy valaki nem érti meg az embert, hanem azért, mert SENKI!

ha te történetesen empatikusan fordulsz ehhez a hölgyhöz, akit most leidegenezel, aki évekig tette a kaját az unokabátyád elé, ez elég otrombán hangzik ... meg lehet érteni őt is, h egy váratlan esemény kibillenti a megszokásaiból, és ez vélhetően kényelmetlen neki ... 

Előzmény: Anyóca99 (14890)