Anyóca99 Creative Commons License 2023.08.10 0 0 14885

A dinnye magot én is kipiszkálom . Sajna idén még nem ettem igazán jó görög, vagy akár sárgadinnyét sem .

Viszont most őrült dilemmám van a költözéssel kapcsolatban . Hová költözzek ? Lányom lakása Zuglóban ott áll üresen ... örülne , ha oda mennék . DE ! Harmadik emeleten , lift nélkül . Ugyan nem fájnak a lábaim , de az emeletre mászást nagyon nem díjazza a térdem .... és ki tudja , meddig birok felmászni .

Másik verzió vidékre , az unoka bratyóhoz . Hónapok óta rimánkodik , hogy költözzek hozzá . Három éve özvegy , és lassan belehülyül a magányba . Hetente 2x felhív , hogy legalább beszélhessen velem . Kölök korunk óta jól megvagyunk , és úgy tűnik , ez megmaradt . DE ! A csaj , aki a rákos feleségét gondozta , most nála lakik . Mos/főz/takarít rá cserében , hogy ott lakhat , mert onnan kényelmesebben járhat a 3 műszakos munkahelyére . Naná , hogy beleszeretett , pedig a bratyó megmondta neki , hogy viszonzásban ne is reménykedjen . Két hete voltam ott , és egy beszélgetés során öngyilokkal fenyegetőzött , ha mennie kell . Mi a lótüdőt csináljak ? Nem szívesen venném a lelkemre , ha miattam lenne baja . Viszont én meg meggyőződtem róla , hogy jól tudnánk együtt lakni a bratyóval . Ilyenkor mit csinál az emberlánya ? Legyen önző , és magával/magukkal törődjön , vagy döntsön önmaga érdeke ellenére ? Lassan agyamra megyek magamnak .:-)

Előzmény: Törölt nick (14884)