Calamayca 2.0 Creative Commons License 2023.08.09 0 0 17424

egyrészt nem tudom, hogy kerültek a transzok a nők, és a saját nemükhöz vonzódok mellé/közé ... 

van transznemű ismerősöm, és nagyon sajnálom ... minden egyéb bántalmai is vannak amellé, hogy transznemű ... és sajnos nem gondolom, h az a nem, ahová magát transzformálta, fogadná őt olyan neműként, aminek érzi magát ... lobbizhat ezer évig, és petíciózhat, meg háboroghat, az a közösség, amely férfiként, vagy nőként definiálja magát prés nélkül nem fogja őt befogadni ... talán egy-két elvetemült "gondolkodó" azonosítja a saját nemével, amivé ő lett, de ez édeskevés ... lentebb írtam az Ügyek természetéről ... nos, ennek az embernek élethosszig lesz Ügye! az lesz az identitása, de nem az a nem, amelyhez csatlakozni véli magát ... ezt látom kívülről ... nem tudom belül hogyan éli meg ... és nem tudom, h miért a nőmozgalmakhoz, melegmozgalmakhoz csatlakoznak, amikor ezek az ügyek nem oda tartoznak ... 

picit úgy érzem, h ezek a transzmozgalmak, mint a kormánypártunk háztáji ellenzéke, fizetett ügynökök a nőmozgalmak ellehetetlenítésére, mert belülről rágják azok céljait ... 

a melegmozgalmakhoz sem értem, miért csatlakoznak, és csatlakozásukat ki, és mikor fogadta el, uis a melegek nagy része ffi-ként, vagy nőként meleg ... 

igazán kitalálhatnák magukat, a céljaikat, és önállóan is létezhetnének ... 

nade ... nem erről akartam, hanem buhera barinőmről ... aki megfogalmazza, h a "rendes" szülő mit tesz/mond a gyerekének, amikor "előbújik" ... nem, normáliséknál NINCS "előbújás" te nárcikurva!

a gyerek elmondja, h most a Pannival vagyok, épeszű szülő meg legfeljebb annyit mond, h OK, hozd el ... "mit szeret, hogy azt készítsem ebédre!" Slussz! nem blablázik hosszú perceken át, hogyhát én örülök neki, jujj mi lesz a trsdlmmal, mennyünk terápiára, ésmajdha gyereket akartok, akkor mi lesz, de majd ezt akkor megbeszéljük, hasonló bullshiteket ... nem, NINCS ilyen! 

buheranéni nagyon sok anya-lánya viszonyt tépázott már meg, azért, mert Ő(!) gyűlöli, az egyébként legjobb tudomásom szerint normális anyját! gyereke nincs, nem is szándékozik szülni, mit osztja az észt, mostmár olyanokról is, amiket meg sem élt, fingja nincs róla, csak pofázik, a sok hülyétől meg iszonyatos lóvékat vág zsebre ... 

nagyon, nagyon hasonlít a szomszédos topicban tárgyalt esethez ... álprofilokkal tolaxik zárt, intim csoportokba, az onnan összemazsolázott infókkal üzérkedik ... mondjuk még zaklatni nem zaklat, és a "sport" sincs a portfóliójában, de még minden elképzelhető ... 

Előzmény: Calamayca 2.0 (17423)