Hát ez az Index cikk megint borzalom. Mi az pl., hogy "az utóbbi időben szépen gyarapodtak anyagilag és testsúlyilag egyaránt"? Pont az utóbbi időkben adtak el kevesebb lemezt és ment kevesebb ember a koncertekre, mint korábban (bár szerencsére a Bloodflowers-szel megint mintha emelkedőben lennénk), ráadásul egyik tag se hízott el, csak Robertnek vannak súlyproblémái, neki viszont rendszeresen.
Az is szomorú, hogy pont egy ilyen tragédia kapcsán írnak róluk azok az újságok, melyek különben arról se tudnak, hogy létezik egyátalán olyan, hogy Cure. A sok baromban pedig, aki eddig is azt hitte, hogy a Cure arról szól, hogy "öld meg magad minél gyorsabban", most megerősítik az ilyen cikkek ezt a hülyeséget.
Azonkívül én sosem hallottam olyat, hogy az a fickó, aki '86-ban, asszem Los Angelesben felugrott a színpadra és elkezdte szurkálni magát egy késsel, meg is halt volna. Most nem nézek utána, de biztos vagyok benne, hogy ez nem derült ki a Cure-könyvekből és cikkekből, amiket az esetről olvastam. Az biztos, hogy a helyszínen nem halt meg, de szerintem később se.
G****