az Ügyek természetéről ...
erőből való lenyomásról, "hagyd magad, előbb szabadulsz vs küzdj!"
hogy hogyan lehet ebben dűlőre jutni, döntéseket hozni ... (kb fingom sincs ...)
egy olvtárs számonkérte rajtam(!), hogy miért nem harcoltam ebben-abban így, v úgy, nem mentem utána, stb ...
tapasztalataim azt mutatják, hha elkezd az ember utánamenni (mivel ezerféle másnak igenis mentem utána), előbb-utóbb az Ügy lesz az Élete ... attól függően, mennyi időt áldoz bele, és mennyi életév van kiszabva, életének annyi százalékát viszi el ... pl. tegyük fel, Renner Erika életéveinek száma 85 év, és az Ügyre beáldozott ebből mondjuk tizenötöt. azért ezt a számot gondolom, mert számolni lehet azzal, h neve még felmerül a nyilvánosságban, vagy vmilyen karitatív munka kapcsán forogni fog a neve itt-ott ... 85 :15 = kb 17% !!
egy élet 17%-a!! természetesen pluszban az elszenvedett sérelmek mellé ...
arról nem beszélve, hogy kivételes szerencsével sikerült megnyernie(?) az Ügyet, magánváddal, lovagkereszttel kitüntetett "szakértővel", aki szerint akár forró kamillateával is okozhatott magának sérüléseket, kórházigazgató elkövetővel, stb ... ismerjük a sztorit ...
Renner Erika neve összefonódott, belenőtt, beleégett, akár a nemiszervébe a roncsolás, az Ügy.
kérdés, ki lett-e fizetve a kártérítéssel, ill. h az elkövetőt 11 évre lecsukták ... hogy ebben az egészben mi lehet a megfelelő elégtétel ...
Bene Krisztián pedig, ha jól viselkedik, néhány év múlva kiszabadul, lehet, a böriben kitanulja az egészségkzgzdsz szakmát, arcát nem ismerik, neve hétköznapi, meg amúgy sem jut eszébe az embernek csak úgy ukkmukkfuck, h Renner Erika - Bene Krisztián ... fordítva pláne nem, h Bene Krisztiánról bárkinek eszébe jutna Renner Erika neve ...
folyt ...