Tony Creative Commons License 2000.04.18 0 0 186
Kedves europeer !
Én biztos vagyok abban ,hogy ezek az emberek pontosan arra várnak ,hogy be lépjünk az "EU" - be. Csak azt szégyenlem de nagyon ,hogy az ország vezetői talán bele is nyugodnának ,hogy ilyen erkölcsi ,morális ,helyzetben besétálljúnk.Én egyálltalán nem vagyok abban biztos ,hogy az únió ezt engedné ...Azért engedtessék meg ,hogy leírjam ,közel sem ennek a parlamenti ciklus - nak köszönhetjük "negatív" hírnevünket. Azt viszont tudnia kell ennek a kormánynak ,hogy választóik elsősorban tőlük várják a közélet megtisztítását ,immár a társadalmi igazságosság helyrehozatalát .Nem kell nekem egyenlőre a bizonyítékokkal ,előhozakodnom ,hogy a rendőrség ,ügyészség ,a bizonyos közalkalmazotti réteg jó részt korrrumpálódott (enyhe kifejezés). Ezek és hasonló dolgok ömlenek a médiákból ,ismerősökből ,az "EMBEREK" - ből ,EZ A PROBLÉMA. A médiákról persze nem túl jók a tapasztalataim... Rengeteget csúsztatnak ,"bocs" hazudnak is. (TISZTELET A KIVÉTELNEK) mert van. Azt azért mint pógár !!!.Szeretném meg követelni a rendőrségtől ,ügyészségtől ,hogy ugyan már ! végezzék már ! becsülettel ,törvényeink tiszteletével a "JOGÁLLAMISÁGUNKBA" való terelésünket........