Anyóca99 Creative Commons License 2023.08.01 0 0 14826

Sajna benne van a pakliban az összes , amiről írsz . Nekem egyenlőre csak a pofázmányommal van gebasz . Az istenért sem akar egy pukli elmúlni attól a ponttól , ahol megállt a sebész az állkapcsom vízszintes megfelezésével . Lehet így marad .... holnap megyek kontrollra , meglátom mit mond . Remélem legalább a repedés behegedt .

Egyenlőre elképzelések vannak , hogyan és mit folytathatnak a kölkek . A régi partner , akivel franchise szerződésben voltak , becsődölt , az utolsó havi jutalékot sem fizetik már ki (nem kevés pénz) .

Ki fogják találni , gyereknek jó agya van , menyem sem hülye .... agyalognak , de egy darabig padlón lesznek , mert az építkezés elvitte a tartalékot . Ha semmi sem megy , és beüt valami amiről írtál , majd eladják a házat (csakis végszükségben) , és olcsóbb megoldással is beérik . Menyem meg elmegy alkalmazottnak . Velem mifene lesz , az a jövő zenéje . De ! Lánygyerekem szerint jövő áprilisban jár le a bankjánál a lekötése , akkor még vesz fel hozzá hitelt , és vesz egy lakást vidéken , amiben életem végéig én fogok lakni , és ha megérik a nyugdíjat , lehet hazaköltöznek . A pestit meg vagy kiadja , vagy eladja .De az is lehet , hogy lányomék lelécelnek spanyolba , és akkor nekem mennem kell velük , mert ott a helyem .

Húúú ... nem tudod elképzelni milyen agyalások mennek . Ha a fiamék túl lesznek a bajon , nekik is első dolguk lesz , hogy vegyenek nekem az enyém helyett egy lakást . Na ... a végén majd ingázok a két lakás között .:-DDD

Valami majd lesz .... szerencsémre összetartó a banda , utcára nem kell mennem ezután sem , és megbízható , szerető kölkeket sikerült nevelnem . Szóval .... nem félek , és mindenre nyitott vagyok .

Előzmény: Calamayca 2.0 (14825)