james69 Creative Commons License 2023.08.01 0 0 75641

Saját tapasztalat demon jó mondjuk nekem már meg van több éve nem ipari használatra  2 ha. Szőlő 1 ha gyümölcsös azért nem volt kímélve plussz tarr vágás elhagyatott területeken körfűrész lappal eddigi hibák : kormány törés saját hibám ,benzin tank csere, benzin cső csere évente plusz a gumi dugó sajnos mind piaci beszerzés volt majd beszerzés a péter láncfűresztől érdekes azóta harmadik éve nem kellett cserélni most kellett szöghajtást illetve meghajtó tengelyt cserélni mert ledarálódott a gép kb kilenc éves motorjához még nem kellett szerelni a karbit se kellett még cserélni másoktól hallom már az újjabb verziók nem olyan jók ez érvényes minden kínaira nikkari kawasaki fűkaszával barátkoztam  valahogy netes felületen nem lehet rendelni nincs forgalmazó márkás kaszák abban a kategoríában  250- 340 ezer meg a csillagos ég .Sokan dicsérték a villager bc 2700 xce tipust vettem kellett egy biztos kasza ami nem pont vasárnap romlik el egyszóval lehet rá számítani a demont is felújitom majd ha meg adja magát v elkopik bár az alkatrész árak elszabadultak  a villager működik szépen hiba mentesen eddig kb 5-6 tank ment ki a tartósság meg a jövő zenéje és tényleg meg van  a 2.7 le érzésre én megvagyok elégedve vele a praktikerben vettem kedvezménnyel 115 ezer a péter lánc fürésznél talán 160 ezer v ilyesmi.

Előzmény: kozso1 (75639)