GarneTT Creative Commons License 2000.04.18 0 0 89
Tényleg nem fair dolog, hogy csak most jön az új csaj a többiekre nézve, DE ha 1x ki akarják dobni, akkor úgyis kidobják, nem? Akkor meg minek benn maradni 50-60-70 ne adj isten 100 napot, ha kiesel... Ez egyébként furcsa lesz, mert ő követte az életüket, Jona viszont egyáltalán nem, ő sziciliában élt.
Manu: hát, ezt csak úgy fél füllel láttam ;) de az is elég volt.... Láttad volna a TV Totalban, múlt héten, Stefan Raab talált egy archív anyagot (na yo nem biztos, hogy ő) amin Manu valami ZDF-es műsorban egy hajó orrából énekelte (próbálta) a Titanic főcímzenéjét... hát az valami iszonyatos volt :-O Engem is kb olyan hatás ért, mint Téged...

Kerstin engem a folytonos "ja??"-zásával idegel... Jürgen meg "nö"-zik, de az még elmegy :)) Hogy ő megint mekkora showt levágott a Beszélőszobában :))) Amikor jelölni kellett...

Zlatkoról pedig az a véleményem, hogy (most lehet, hogy ez nem fog nektek tetszeni) de YO, hogy ő esett ki (egyébként szerintem meg volt bundázva) mert a Big Brotheren kivül szinte a csapból is ő folyik... készülnek a polók, fellép mindenhol, saját száma van (klippel) szal... szórakoztató :))) még jobban, mintha a házban lenne. Sajnos a Zlatkos weltről lemaradtam, leírná valaki, hogy milyen volt?

Előzmény: vietkong (85)