Anyóca99 Creative Commons License 2023.07.24 0 0 14793

Ötletes volt az elzavaró akció .:-)

Ma megjártam a hadak útját ... CT-re kellett menni a Kék golyóba .... Közölték velem , hogy áááá ... nem jó így simán , mert kéne' egy vérvétel . De nem mondták előre . Akkor nem lehetne most ? Lehet , de ahhoz sürgős beutaló kell , és ha szerencsém van , vissza is mehetek a CT-re . No akkor vissza a nemtomhanyadik' épületbe , a sebész főorvoshoz . Há' az éppen a műtőben van .... De valaki más nem írhat beutalót ? Írhatok éppen ... mondá az asszisztens . Akkor azzal nyomás a másik épületbe , ahol tényleg gyorsan sorra kerültem . Igen ám , de eredmény csak egy óra múlva lesz kb. No ekkor már kezdtem magam kaparni .... De menjek csak vissza a CT-hez , majd ők látják ha kész az eredmény . Nyomás vissza , de már jártányi erőm alig volt . Hatalmas az az intézmény , és perszehogy' nekem pont az első , a középső , meg a leghátsó  épületekben volt dolgom , a pusztulat hőségben kóringyálva , hol emelkedőn , hol lejtmenetben . No beszólítottak a CT-hez végre , és belémnyomtak valami kontraszt anyagot . Megint várni .... Aztán rámhúzták a búrát . Kis idő múlva a cucctól forróság lett a torkomban , meg ott lent ... fura érzés , de szóltak előre . Végre kimászhattam , de megint várni kell , mert majd kihúzzák a tűt , ami a kezemben volt . Mire végeztem , már ott tartottam , hogy imádkozni is fogok .:-)

Fél 9-kor indultunk (a menyem vitt fel) , és 14,40-re értünk haza , a mindössze 60 km.-ről . Elfáradtam a semmibe .

Előzmény: dos48 (14792)