Bolas Creative Commons License 2000.04.16 0 0 1824
Hello skacok!
Ismet benezhettem 1 kicsit!

Igen lore, sajnos nem en osztom be az idomet.
Az embereimet en elengedtem (7 helyi vezeto es 84 alkalmazott), de az en fonokeim engem nem hagynak...
Mindegy.
(Mondjuk jobb a sorom, mint az allando itteni UN, OSCE, SFOR, NGO alkalmazottaknak, mert nekik minden nap munkanap hetfotol vasarnapig.
Mondjuk havi ~4000$ + ~90$ napidij mellett en se akarnek pihenni!!)
A lenyeg, hogy mostantol kicsit tobb idom lesz.
(igaz meg napi jelenteseket le kell adni, de mar nem kemeny a dolog.)
Megnezhetem Sarajevo nevezetessegeit is, kivancsi vagyok, talalok-e olyan hazat ami nincs szetlove, vagy akar csak 1-2 golyo utotte nyom van rajta.
Majd meglatjuk.

Helyzetkep es csendelet:
Ma allati jol sut a Nap.
Mindenki csak punnyad a kavezokban, meg az SFOR katonak is rovid zold trikokban meg nadragban nyomulnak felfegyverkezve..
Kemeny tavasz van!
Raadasul este telihold lesz..
(akinek van "lehetosege" ne mulassza el! Sanos en nem tartozom ide.. :-( A bosnyak apukak, es fiuk nagyon zordak tudnak lenni!!)

fargo!
Neked mint gourmantnak mondom, olyan szevaszpics@t ettem tegnap, hogy csak na!
Jo kaja itt meg a: pleskapics@, burek, srnica, msejano meso, pilata prsa...stb

Tegnap este pedig hivatalos vacsoran voltunk annak megunneplesere, hogy befejeztuk a munka nagy reszet.
A Fofonok mondta, hogy menjuk el a La Familia nevu helyre: "very good food, reasonable price!"
idezet tole.
Tudtam, hogy Skociaban el, szoval elhittem hogy igazat mond. (egy skot csak nem megy draga helyre!)
Tevedtem!
Fejenkent 130 DM!!! azaz szazharminc nemet markaert ettunk!
Abban persze igazam volt, hogy skot, hiszen o almossagra es az e heti kemeny munka okozta faradtsagra hivatkozva lelepett meg a fizetes elott es csupan egy 50 markast hagyott hatra...
Mindenesetre tenyleg jo volt a kaja es egy ideig biztos emlekezni fogok ra..

Szoval zajlik az elet..
Majd jelentkezem!