ggabor1012 Creative Commons License 2023.07.16 0 0 7676

A százalékokat inkább megérzésre osztottam ki, nincs mögöttük komoly statisztikai számolgatás.

Az igaz, hogy egymás ellen még ki kell állniuk - én ezt a következőképpen érzem (megint győzelmi százalékban):
- Hoshoryu - Waka - 80:20

- Hoshoryu - Daeisho - 60:40

- Daeisho - Waka - 60:40
De ezek nyilván elég ki-ki meccsek, bárhogy is eldőlhetnek, semmilyen eredmény nem lenne nagy meglepetés.

Többi nagy ellenfelet viszont annyira nem látok: Teru feladta, Taka el sem indult, Kiri pedig szerintem a vége felé már nem lesz velünk (értsd: érezhetően nem egészséges, nem megy neki és ha nem lát reális esély a kk-ra várhatóan visszalép, hogy legalább ne súlyosbodjon a problémája. Akár már a következő vagy az az utáni meccsen megtörténhet ez). Mitakeumi felejtős (nem is értem, mi van vele, hogy tud ennyire erőtlenül küzdeni), Nishikigivel már mind meccseltek, Shodai újfent harmatos, Takayasu sincs épp toppon. Aki esetleg veszélyes lehet, az Kotonowaka, Abi (bár ő is jóval többet hibázik mostanság a kelleténél) és fekete lóként még Hokuoho - ő leginkább azért, mert senki sem küzdött még vele, max. videókból tudtak belőle felkészülni - no és persze mert neki nincs most nagyon vesztenivalója, friss húsként mehet, ahogy csak ereje engedi. No meg az a galád flying monkey Tobizaru, az bárkit megviccelhet.

Előzmény: RTpapa (7675)