Bölcs Árnyék Creative Commons License 2023.07.16 -3 0 11
  1. Nekem sikerült először lefagyasztanom a ChatGPT MI motort .
  2. Én gondoltam először arra, hogy az átlagember családi szerverére kellene csinálni egy szerveri ChatBot-ot, hogy minden családnak legyen ChatBot-ja . Ami városonként sok ezer ChatBot-ot jelentene . 
  3. Felfedeztem a filozófia legfelső tételét . 
  4. A matematikában javasoltam a többszörös axióma rendszert, ahol az egyik axióma rendszer a másik axióma rendszer felállítását határozza meg . 
  5. Feltételeztem, hogy az élet spontán kialakulás vitamin-vírusok nélkül nem történhetett volna meg . 
  6. Rájöttem a madarak nyelvére, amiből következik az állatok nyelve is . 
  7. Szorgalmaztam, hogy az átlagember, ill. a polgári családok csoportosuljanak kis méretű, teljesen automatikus, robotos géppark fenntartására . 
  8. Kikombináltam, hogy a panel lakásokban a nyúl fajta háziállat tartható a legsokoldalúbban . 
  9. Felfedeztem, hogy az univerzum egészre a pí szám érvényes . 
  10. Egy új fajta hiperkomplex szám osztályt hoztam létre  
  11. Észrevettem, hogy nem csak szinuszos, hanem tangenses elektromágneses hullámok is kelthetők . 
  12. Kiötlöttem, hogy a változó gravitációs állandó csak a matematikai kaszkád egyenletekkel írható le .
  13. Kitalálta, hogy a idő paramétert bevezetése Newton-gravitációs képletbe matematikailag lehetséges, fizikailag meg a klasszikus és a Einsteini gravitáció közé esik . 
  14. Foglalkoztam a lélek általános  szerkezeti modelljével, amiből az derült ki, hogy az állatok lelke és az emberek lelke nagy-vonalakban hasonló . 
  15. Majdnem befejeztem egy JavaScript programnyelvet, ami az aritmetika szerű algebrát ad hoc alapra helyei . Csak azért nincs befejezve, mert most a ChatGPT-vel vagyok elfoglalva mint mindenki más is .
  16. Megalkottam egy mesterséges nyelvet amit Busz-busz nyelvnek neveztem el . Ez alapján a magyarok eredete egészen furcsa képet mutat . 
  17. Kitaláltam egy - az eddiginél jobb - új magyar ábécét . 
  18.  Megoldottam a sötét anyag és a sötét energia rejtélyét . 
  19. Ajánlottam, hogy mindenki csináljon magának YouTube tudástárat: a Youtube <iframe> kódolás lehetőségével . 
  20. Megmutattam, hogy van értelem a kémiai képletekből: kisebb-nagyobb képlet-rendszereket összehozni .
  21. Megmutattam, hogy a kaotikus függvényektől is van egy még kaotikusabb külön osztályt alkotó függvény .
  22. Megfogalmaztam egy sejtést, miszerint a vákuum kontinuumos molekulákból áll össze Dirakt-tengerré . "Ez olybá tűnhet neked, hogy az éter molekulákból áll, de persze én is megértem, hogy éter nincs ." 
  23. eg új jobb IPA jelrendszert alkottam . 
  24. ...stb. 

Ez az új portálom linkje, ami új csökkentett válogatás mutat a tanulmányaimból: 

https://erdosattilask01.lapunk.hu/

Előzmény: Minimálszennyező (8)