Bölcs Árnyék
2023.07.16
|
|
-3 0
11
|
- Nekem sikerült először lefagyasztanom a ChatGPT MI motort .
- Én gondoltam először arra, hogy az átlagember családi szerverére kellene csinálni egy szerveri ChatBot-ot, hogy minden családnak legyen ChatBot-ja . Ami városonként sok ezer ChatBot-ot jelentene .
- Felfedeztem a filozófia legfelső tételét .
- A matematikában javasoltam a többszörös axióma rendszert, ahol az egyik axióma rendszer a másik axióma rendszer felállítását határozza meg .
- Feltételeztem, hogy az élet spontán kialakulás vitamin-vírusok nélkül nem történhetett volna meg .
- Rájöttem a madarak nyelvére, amiből következik az állatok nyelve is .
- Szorgalmaztam, hogy az átlagember, ill. a polgári családok csoportosuljanak kis méretű, teljesen automatikus, robotos géppark fenntartására .
- Kikombináltam, hogy a panel lakásokban a nyúl fajta háziállat tartható a legsokoldalúbban .
- Felfedeztem, hogy az univerzum egészre a pí szám érvényes .
- Egy új fajta hiperkomplex szám osztályt hoztam létre
- Észrevettem, hogy nem csak szinuszos, hanem tangenses elektromágneses hullámok is kelthetők .
- Kiötlöttem, hogy a változó gravitációs állandó csak a matematikai kaszkád egyenletekkel írható le .
- Kitalálta, hogy a idő paramétert bevezetése Newton-gravitációs képletbe matematikailag lehetséges, fizikailag meg a klasszikus és a Einsteini gravitáció közé esik .
- Foglalkoztam a lélek általános szerkezeti modelljével, amiből az derült ki, hogy az állatok lelke és az emberek lelke nagy-vonalakban hasonló .
- Majdnem befejeztem egy JavaScript programnyelvet, ami az aritmetika szerű algebrát ad hoc alapra helyei . Csak azért nincs befejezve, mert most a ChatGPT-vel vagyok elfoglalva mint mindenki más is .
- Megalkottam egy mesterséges nyelvet amit Busz-busz nyelvnek neveztem el . Ez alapján a magyarok eredete egészen furcsa képet mutat .
- Kitaláltam egy - az eddiginél jobb - új magyar ábécét .
- Megoldottam a sötét anyag és a sötét energia rejtélyét .
- Ajánlottam, hogy mindenki csináljon magának YouTube tudástárat: a Youtube <iframe> kódolás lehetőségével .
- Megmutattam, hogy van értelem a kémiai képletekből: kisebb-nagyobb képlet-rendszereket összehozni .
- Megmutattam, hogy a kaotikus függvényektől is van egy még kaotikusabb külön osztályt alkotó függvény .
- Megfogalmaztam egy sejtést, miszerint a vákuum kontinuumos molekulákból áll össze Dirakt-tengerré . "Ez olybá tűnhet neked, hogy az éter molekulákból áll, de persze én is megértem, hogy éter nincs ."
- eg új jobb IPA jelrendszert alkottam .
- ...stb.
Ez az új portálom linkje, ami új csökkentett válogatás mutat a tanulmányaimból:
https://erdosattilask01.lapunk.hu/
|
Előzmény: Minimálszennyező (8)
|
|