lore Creative Commons License 2000.04.15 0 0 1817
Sziasztok,
Itt vagyok zingetés vége :-)

fargo,
már többször mentegetőztem vele: nem tudok segíteni a logo-ügyben, ez AZ amihez nem értek, csak bámulok a munkásságotokon...
Zingetés megvolt. Siófokig rendesen mentem, utána beállítottam a vectrában a lore-tempomatot (izmos 46,5-el jobb láb) 80 és 90 közé (így te be se tudod állítani :)). 6,6 literes átlagot hoztam ki Pécsig (Siófoktól) úgy, hogy megmásztam a Mecseket meg a többi dombot és néha klímáztunk is. Hazafelé felbuzdulva az eredményemen (Siófokig) 5,8-at hyoztam ki!!! Klíma kb. a táv harmadán. Nem volt bennem bizonyíthatnék eccer húztam el csak egy Bravotól mert már vészesen nyaldosta a lökhárítom. Az biztonságos szakaszon (6-7 mp múlva) visszaálltam 80-ra és szépen elengedtem. /A doktor úr mit szól? Milyen vagyok?/ Az autópályán lefelé viszont ment a nyomolás. Egy rovernek öltözött hondacsivics ijesztgette a népet, viszont egy Lexusos koma hiába ment gyorsan még a Siófok előtti halálpályán se veszélyezkedett. Na ennyit a vezetőkről, lore szépen szeretne eltávolodni ettől a nyomulós kaszttól. Ennek nyomatékosítása érdekében elhatároztam, hogy ezentúl csak a Volvot használom vidékre mert 1. teljesítménye nem csábít abssszolúte semmire 2. tempomat rulez! Mivel nem kell előzni senkit (asszem két tehertragacsot 'nyomtam le', még egy trabi is otthagyott igaz 4ütem a király!) a tempomat nagyon beválna! Volvos vonatkozás: egy balkáni rendszámú T-4 Dombóvárnál megelőzött és Pécsnél előztem vissza amikor épp a trafipaxos rendőrök beszélgettek vele... Nahát, volvo és Balkán??? Igen: Bolas!
Bocs, nem akartam az Almát darálni... :-)))
Tengelytáv változiiiiiik???? Akkor az nem nevezhető egy eccerű faceliftnek!!!!!

Bolas,
érdekes, hogy küldesz egy sms-t, hogy nem jutsz géphez aztán meg hosszú idők óta mégis a neten vagy! Ezek szerint nem te osztod be az idődet?

A guruló,
bocsesz, hogy kihagyott az agyam és megfeledkezetem a TDről. Pedig még a fogyasztását is megbeszéltétek Harvesterrel ha jól emléxem (visszaolvasni egy ilyen sűrű topikban... nehéz!).

Na bocs ha hosszú voltam:
lore