Világos... de ha így is van és sok minden van hasonlóan, akkor is az eisteni relativitás elmélet/tétel egyikét sem tudod bizonyítottam cáfolni. Sem a speciálisat, sem az általánosat, sem a mai napra abból kinőtt még komolyabbat sem.
Amennyiben meg nem tudod, akkor azt tudományosan max sejtésnek, vagy előjelzésnek nevezik. Mind a kettőhöz illik fűzni némi alátámasztó jellegű indoklást is és névvel és arccal kell publikálni, közzétenni. Olyan helyen ami egybefüggően közli és nem nickneves kommentek özönében valahol.
Példa nálam:
Tudományos Isten bizonyítást két könyvben is publikáltam és világszinten értékesítik, de könyvtárakban is elérhetik a kutatók. Bizonyított dolog. Tesztelhet és akár cáfolgató is lenne, de eddig megerősítéseket és további pontosításokat kapott. Ez egy több ezer éves rossz beidegződést alakít majd át, türelmesnek kell lennem. Idő kell hozzá.
Kurt Gödel első nemteljességi tétele nem felel meg a tudományosságnak. Bizonyítottam. Ez még egy friss anyag, nem is publikáltam könyvben sem. Meg kell tennem, meg fogom tenni, és eleve három nyelven... magyar, német és angolul fog megjelenni.
Az Ősrobbanás elméletre csak tudományos előrejlést tettem. Ez csak a neten és blogjaimban van publikálva. Nem kell bizonyítanom, könyvben sem kiadnom, mások fogják bizonyítani. Csak előre jeleztem, hogy a tudásom alapján hamarosan be kell következnie.
Vannak műszaki mérnöki dolgaim is, azok a szerzői jogvédő hivatalnak voltak és vannak bejelentve. Működéssel bizonyítottak. Vevők is megvették, késztermékeket lehetett legyártani általa.